Skeyndor

MEGAN

A professzionális kozmetika jövője már itt van!

Fedezze fel a legfejlettebb technológiai, kozmetikai innovációt. A MEGAN közelebb hozza Önt a jövőhöz, segít Önnek a bőrápolásában és javításában egy olyan rendszerrel, amely rendkívüli sejtmegújulást hoz a bőrszövet legmélyebb rétegeiben.

Ez nem sci-fi, hanem valóság. MEGAN a technológia valósága, amelyet a Skeyndor fejlesztett ki a legújabb szépségtudományi technikákra építve. Az eredmény 50 éves kutatási ismeretek és tapasztalatok eredménye.

Tri Synergy Tech™ a kozmetikai technológia következő lépcsőfoka

A Tri Synergy Tech™ most először ötvözi a Hi-Freq, a Dermaboost és a Deep RGB teljes potenciálját egy egyedülálló többfunkciós kezelőeszközzel, amely a Hi-Tech kozmetikomokkal együtt tökéletes szinergiát hoz létre látványos eredményekkel.

TECHNOLÓGIA

A MÉLY REGENERÁCIÓ A HI-FREQ-VEL KEZDŐDIK

HI-FREQ Reaktiválja a bőrt mélyről. A Hi-Freq a MEGAN® rendszer első lépése. Nagyfrekvenciás monopoláris kapacitív áram, amely a nagy teljesítményű vezetőképes Hi-Freq Gel-lel együtt stimulálja, regenerálja és átformálja a bőr legmélyebb szöveteit.

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG A DERMABOOST DEEP RGB-vel

Közvetlenül a legmélyebb rétegekben hat. A második lépés a Dermaboost és a Deep RGB technológiát egyesíti. A Dermaboost növeli a hatóanyagok felszívódásának hatékonyságát és javítja a LED aktív összetevők bejutását a korszerű hidroelektroporációs mikroáramoknak köszönhetően, amelyeket kifejezetten a MEGAN rendszerhez alakítottak ki. A Deep RGB technika aktiválja a kozmetikai drón technológiával összeállított LED Active fotostimulálható koncentrátumokat. Minden fénysugár különböző bőrszinteken hatol át és minden kezelésben egy-egy specifikus szérummal együtt alkalmazzuk.

KETTŐS HATÁSÚ TECHNOLÓGIAI SZINERGIA

Most először a Dermaboost és a Deep RGB technológiákat innovatív módon kombinálják egyetlen kezelőfejben, amely közepes frekvencián, különböző modulációs sebességgel működik.

ELÉRHETŐ KEZELÉSEK

Arckezelések
 • Lifting és feszesítő kezelés – Újradefiniálja és liftingeli az arcot, csökkenti a mimikai ráncokat,feszesít, fokozza az elasztintermelést.
 • Ráncfeltöltő kezelés -Ráncfeltöltés, hyaluron sav termelés serkentése, kollagén szint ézis fokozása.
 • Folthalványító kezelés – Pigmentfolt halványítás, napkárosádás javítása, méregtelenítés.
 • Vilagosító és szemkörnyék ápoló kezelés – Energetizálás, antioxigenizálás és frissítés, világosító, ragyogást fokozó hatás
 • Pórus összehúzó kezelés – Tisztító pórus összehúzó hatás. A bőrfelület simítása, mattítás és a faggyútermelés szabályzása.
Testkezelések
 • Feszesítő kezelés – Feszesítés, striák kezelése, napkárosodás javítása.
 • Fogyasztó kezelés – Narancsbőr kezelése, fogyasztás, zsírbontás fokozása.

TOVÁBBI KÉSZÜLÉKEK

 • Skin Smart Diagnosis

  Testreszabott bőrdiagnosztikai rendszer.

 • Meso Infusion DCS

  Tű nélküli, teljesen fájdalommentes mezoterápiás kezelés.

 • DP-110 Plus Ultrasonic

  2 funkció 1 készülékben: ultrahang és hidroabrázió.

 • LED T.H.E.S BODY SYSTEM

  Innovatív testkezelő gép.

To top