Skeyndor

DermaPeel Pro szalonkezelés

A SKEYNDOR DermaPeel Pro kozmetikai kezelése intenzív hámlasztást jelent, A Derma peel kezelés a pigmentfoltos, ráncos, aknéheges, azaz a korai öregedés nyomait viselő bőrre ajánlott. Alkalmazása sima, ragyogó, egységes tónusú arcbőrt eredményez.

LEÍRÁS

5 különböző technika egy kezelésen belül:

  • Fizikai dörzs-peeling
  • Ultrahangos mikrodermabráziós kezelés  (gépi)
  • Savas kémiai hámlasztás
  • Enzimes peeling
  • Biológiai hámlasztás

A kezelés

MICROABRASIVE peel Ultrasounds

Gyémánt mikrorészecskéket tartalmazó termék. Mikrodermabráziós gél, a bőr legkülső, elhalt szarurétegének eltávolítására. Tisztítja, ránctalanítja és előkészíti a bőrt a további kezelésekhez. Ultrahangos kezelésekhez kifejlesztve. A gyémánt kristályos szerkezetű szénmolekulákból áll, mely kovalens kötései miatt a legkeményebb és legellenállóbb természetes anyagnak tekinthető. A gyémántkristályok kicsi, éles és nagyon kemény hegye a bőr felszínét végigdörzsölve hatékony és tartós bőrfiatalítást eredményez.

COMFORT RE-BALANCING FACIAL SPRAY Bőrnyugtató arc-spray

4-t-Butil-ciklohexanol hatóanyagot tartalmaz. A bőr érzékenységét csökkentő, bőrnyugtató összetevőket tartalmazó oldat. Csökkenti a mélyhámlasztást követő égő, csípő érzést. Bőrnyugtató és kipirosodást-gátló hatóanyagokkal. Egy új típusú közömbösítő vegyület, javítja a bőr tolerancia képességét, csökkenti a kémiai hatóanyagok okozta égő, irritáló érzést.

Gyengíti az idegrendszeri aktivitásért felelős TRPV 1 receptort, mely forró ingerekkel (pl. égő érzés) és fájdalomkeltő anyagokkal aktiválódik.  

SKIN EXFOLIATING FACTOR PHASE I Bőrhámlasztó szérum I. Fázis

Citromsav, glikolsav.

Koncentrált AHA (alfa-hidroxisav) oldat, mely fokozza a szarusejtek  egymáshoz tapadásáért felelős kötősejtek, a dezmoszómák természetes elhalását, így felgyorsítja a külhám bőrsejtjeinek megújulását. 

Alacsony molekulasúlyú molekulák, melyek nagyon könnyen  behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe.

Savas természetüknél fogva csökkentik a bőr pH-értékét  és stimulálják azokat az enzimeket, amelyek gyengítik a dezmoszómák öszelapcsolódását.

Kiváló vízmegkötő tulajdonságuk révén jól hidratálják a bőrt, nagy koncentrációban pedig gyengítik a sejtek közti kötőállományt. 

Néhány alfa-hidroxisav-sav, mint pl. a citromsav nemcsak kiváló bőrhámlasztó tulajdonsággal rendelkezik, de képes arra is, hogy szétválassza egymástól a bőrben található kálcium-ionokat, így csökkentve a külhám sejtjeinek egymáshoz tapadását.

A kadherinek kálcium-függő proteinek, azaz

megfelelő mennyiségű kálcium-ion szükséges ahhoz, hogy egymáshoz tudjanak kapcsolódni.

ENZYMATIC FACTOR PHASE II Enzimes szérum II. Fázis

Proteáz és lisozyme enzimeket tartalmazó termék.

Enzimes oldat, mely specifikus módon bontja fel a  szaruréteg legfőbb alkotóelemét, a keratint, csökkentve ezáltal a legkülső, elhalt bőrréteg vastagságát.

Magas molekulasúlyú proteinek, melyek biológiai katalizátorként működnek, és gyakorlatilag a sejtek anyagcsere folyamatának egészébe avatkoznak be. 

A proteáz a proteinek, a dezmoszómák és a keratin bőrből történő eltávolításáért felelős.

A másik enzim, a lisozyme pedig stimulálja a sejtosztódást, fokozza a bőr regenerálódási képességét, erősíti az immunrendszert.   

NEUTRALISING FRESH MASK – Közömbösítő frissítő maszk

Lúgos pH értékű,  hidrolizált keratint tartalmazó termék.

Közömbösítő, nyugtató maszk a kezelések utáni semleges pH érték visszaállítására.

Frissítő hatóanyagai azonnali enyhülést adnak a bőrnek.

TOVÁBBI KEZELÉSEINK

To top