Élvonalbeli orvosi eszközök Olaszországból

Az APG Medical az Alfaparf csoport tagja, amely a legmodernebb orvostechnológiai eszközök fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Minden készülékük Olaszországban készül.

A márka küldetése, hogy segítse az orvosok és orvosesztétikai szalonok munkáját olyan minőségi felszerelésekkel, amelyek tökéletesen megfelelnek az igényeiknek, javítva ezzel pácienseik jólétét.

A kutatás-fejlesztés és a minőség az APG Medical alappillérei, amelyek lehetővé teszik, hogy innovatív, vizsgálatokkal igazoltan eredményes és kiváló minőségű berendezéseket kínáljon.

ÉRTÉKEINK

Made in Italy

A gyártósor teljesen integrált: a kutatás-fejlesztéssel kezdődik, átmegy a tervezésig, és a magas technológiai színvonalú eszközök gyártásával ér véget. Az APG készülékek az első lépéstől, az utolsóig Olaszországban készülnek.

Kifinomult dizájn

A teljes egészében olasz mérnökökből, kutatókból és technikusokból álló csapat dolgozik azon, hogy páratlan és forradalmi technológiát hozzon létre, köszönhetően annak a kreativitásnak és leleményességnek, amelyről mi, olaszok mindig is híresek voltunk.

Megbízhatóság és teljes biztonság

A legnagyobb figyelmet fordítunk az egyes készülékek hatékonyságára és biztonságára, betartva a legújabb nemzetközi előírásokat.

Orvosi tanúsítványok

Az ISO 13485:2016 orvosi minősítéssel rendelkezünk, így a cég CE 1370 tanúsítványú elektronikus orvosi eszközöket forgalmaz.

Termékek

Shapinpulse Med

Non-invazív lézeres zsírbontás, ami 30 perc alatt újraformálja az alakot.

Epildream high power 1200w

1200 W epilációs lézer. Erőteljes, biztonságos, hatékony, sokoldalú, precíz és gyors.

Epildream high power 4000w

4000 W epilációs lézer. Erőteljes, biztonságos, hatékony, sokoldalú, precíz és gyors.

Lymfolight

Professzionális nyomásterápiás készülék, amely még könnyebb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Dermoregen

Mikrodermabrázió vákummal és mikroáramlásokkal. A győztes szinergia.

Shapedefine

3 technológiát ötvöző, új generációs testkezelő készülék: rádiófrekvencia, vákuum és endomasszázs.

A CÉGCSOPORT

ALFAPARF GROUP olasz élmény, univerzális szépség

Az APG Medical az Alfaparf csoport része, amely a professzionális kozmetikai haj- és bőrápoló termékek nemzetközi piacának vezető olasz vállalata, több mint 40 éves tapasztalattal az ágazatban.

Az Alfaparf Group integrálja a kutatást, a gyártást és a forgalmazást, hogy garantálja a minőséget a szépségiparban dolgozó szakemberek számára.

 Minőség mindennek felett, de eredményeinket az ALFAPARF GROUP hat kulcsértéke alapozza meg:

EGYÉNISÉG, INNOVÁCIÓ, RUGALMASSÁG, MINŐSÉG, NEMZETKÖZISÉG, ELÉRHETŐSÉG

Az ALFAPARF GROUP környezettudatos a fejlesztési és gyártási tevékenysége során és aktívan hozzá kíván járulni egy olyan jövő kialakításához, ahol a környezetvédelem és a méltányosság az első helyen áll.

To top